Hop ned til hovedindholdet.

Ændring i webhotel bindingsperiode

Kim Schulz, onsdag d. 10. juni 2009

Devteam Danmark har ændret i forholdene omkring bindingsperioden for webhoteller og har i den forbindelse valgt at ændre den måde hvorpå kunderne bliver faktureret.

Fra og med Juli 2009 vil Devteam Danmark køre med en webhotel bindingsperiode på blot 1måned. Det vil sige at du kan opsige dit webhotel inden den 25. i måneden, og så vil webhotellet være opsagt fra den 1. i næste måned

Samtidigt har vi valgt at ændre forholdende fra at der betales for 6måneder af gangen og til at der betales for 12 måneder af gangen. Dette gøres for at lette det administrative arbejde hos os og for at sikre at I som kunder få den bedst mulige service fremover.

Hvis du som kunde opsiger dit webhotel inden perioden du har betalt for er udløbet, så vil du få tilbage ført betalingen for de rasterende måneder.Denne ændring af betalingsperioden vil betyde at vi forsøger at samle alle eksisterende kunders betalinger i Juli måned. Dette vil medføre at nogle kunder vil få en faktura pålydende et skævt antal måneder. Betaler du f.eks. i februar måned, så vil du i stedet blive fra februar til juli og så igen fra juli til juli næste gang.Bindingsperioden for vores serverløsninger vil fortsat være 6måneder.