Hop ned til hovedindholdet.

Spørgsmål og svar

Hvorfor hedder det Devteam?

DevTeam er en sammentrækning af Development og Teamwork. Dette giver en meget god ide om hvad DevTeam Danmark står for.

Hvorfor team, du er jo kun en person?

DevTeam, det vil sige mig, er kun en del af teamet. Den anden halvdel af teamet er dig som kunde. Alt hvad DevTeam arbejder med er som et tæt teamwork med kunden for på den måde at få det bedste resultat som alle kan være tilfredse med.
Er teamet ikke stort nok til at dække alle krav, så har jeg en lang række udviklere, grafikere og designere på hånden som kan indgå i teamet også.

Tilbyder i fri trafik?

Nej, det gør vi ikke og det er der heller ikke andre der gør (selv om de påstår det). Trafik koster penge og derfor er det ikke ligegyldigt hvor meget trafik en side bruger. Når vi sammensætter et webhotel for en kunde, så vil forventet trafik forbrug også blive taget med ind i overvejelserne. Vi er dog fleksible og det gør ikke noget at et side en enkelt måned kommer over dets forventede max forbrug - foregår det over en længere periode, så vil vi sammen med kunden bestemme en ny max grænse og tilpasse webhotellets pris efter dette.
Bruger du en stor trafikmængde så er det måske en ide at du overvejer vores Højtrafik Hosting produkt.

Hvorfor står jeres servere i Tyskland?

Danmark er et af de lande hvor internet trafik er aller dyrest og samtidigt har vi nogle af europas ringeste hosting faciliteter. Som en konsekvens heraf har vi valgt at flytte vores servere til hosting faciliteter i Homburg, Tyskland, hvor vi kan få vores servere placeret i gode og fremtidssikrede faciliteter og hvor internet trafik priserne stadig er til at betale. For kunden vil dette kun have positive sideeffekter og der vil ikke kunne mærkes nogen forringelse på hastigheden af hjemmesiden bare fordi den ligger på en server i Tyskland - tvært imod faktisk.