Hop ned til hovedindholdet.

Et gennemtestet system

Når du går ind i et teamwork med DevTeam Danmark, så åbner du døren for nye muligheder. DevTeam Danmark har arbejdet med web udvikling i mange år og har derfor opbygget et grundigt og gennemtestet system for hvordan udviklingen skal føres ud i livet.

De vil som kunde blive taget på råd igennem hele udviklingsprocessen og først når det endelige produkt tilfredstiller deres krav, så er den del af jobbet udført.
Men her giver DevTeam Danmark ikke slip på projektet og der vil være mulighed for yderligt samarbejde i forbindelse med vedligeholdelsen og opdateringen af produktets design og indhold.

Produkter hos DevTeam Danmark

WebUpdater
Har I en side som er ved at være lidt forældet eller mangler i bare en til at holde den opdateret, så er WebUpdater produktet lige noget for jer. WebUpdater er en kontrakt mellem Jer som kunde og så DevTeam Danmark om opdatering af hjemmesiden. Det kan foregå dagligt,ugenligt, månedligt eller på timebasis når der er behov.
WebCreator
Er I nye på nettet og mangler en hjemmeside til at repræsentere jeres forening eller firma, så er WebCreator produktet lige noget for jer. WebCreator er et TeamWork mellem dem som kunde og DevTeam Danmark hvor der ved brug af velgennemtestede metoder bliver udviklet et design og en hjemmeside som passer til deres behov.
WebAdmin
Har i allerede en hjemmeside, men har ikke ressourcer til at finde ud alt det med hosting, opdatering og opsætning, så er WebAdmin et produkt for jer. WebAdmin betyder at DevTeam Danmark Sørger for at finde et passende sted at hoste jeres hjemmeside (hvis ikke I ønsker hosting hos DevTeam Danmark). Når hostingen er på plads, så vil DevTeam Danmark står for alt det praktiske med at holde siden kørende, rette eventuelle fejl samt tage diskussionen med jeres hosting udbyder hvis noget ikke virker som det skal.


Bestil mere information om: Bestil varer