Devteam.dk og server1 nede

Dato: 2006-11-24
Server1 og herunder devteam.dk har været taget kortvarigt af nettet for at forhindre et hacker angreb.
En ondsindet person havde fundet er upatchet hul in en kundes installation af phpBB, hvilke de forsøgte at udnytte til at komme ind på serveren. De var kommet ind på serveren som brugeren, men vores interne sikkerhedsovervågning nåede at varsle os inden de nåede at komme længere.
Vi valgte at tage serveren af nettet for at få sikret den imens vi undersøgte sagen og fik patchet hullet i kundens forum software. Kunden er blevet kontaktet.
Der skal derfor lyde en opfordring til alle om at sørge for at holde sine phpBB installationer (og andre lignende systmer) opdateret med alle de sikkerhedspatches der udgives. Dette er med til at sikre både jeres egen side, men også de andre kunders.

Beklager nedetiden for de kunder der er på server1.