Kabelbrud har givet nedertid (opdateret)

Dato: 2007-01-31
Et kabelbrud i det hostingcenter hvor vores servere står har forårsaget at flere af vores servere og vservere har været nede i en periode i dag. Teknikerne har arbejdet på sagen og problemet er nu løst.
Da vi skulle have redundant strøm og internet forbindelse i hosting centeret vi benytter, har vi nu rettet en klage mod disse så de kan få styr på deres installationer. De har beklaget og lovet at den redundans opsætning de har vil blive efterset hurtigst muligt.
Vi beklager nedetiden.

OPDATERET: strømnedbrudet har medført at et netkort var stået af. Dette blev akut skiftet her til morgen, men medførte en del ekstra nedetid på server1.